Het is nu bijna bevestigd: Apple werkt aan zijn eigen elektrische voertuig, wat het bedrijf ook zegt, en het debuut zal naar verwachting op zijn vroegst in 2025 plaatsvinden.

Maar zoals met alles van Apple, is deze langverwachte Apple Car een project dat zo mysterieus mogelijk is. Aangezien het als een product met de hoogste prioriteit wordt beschouwd, handhaaft de in Cupertino gevestigde technologiegigant zijn beroemde door de CIA geïnspireerde geheimhouding volledig, dus het bedrijf zegt niets over de Apple Car.

Aan de andere kant is het voortdurend groeiende aantal patenten van het bedrijf het bewijs dat Apple aan iets groots werkt op het gebied van auto’s.

Leasing-experts Vanarama gebruikten al deze patenten om een ​​reeks renderings te maken die de Apple Car voor ogen hadden, en het resultaat is niet per se verrassend.

De Apple Car ziet er volledig uitvoerbaar uit in al deze digitale concepten, waarbij vooral het interieur een nieuwe benadering voorstelt waarmee bestuurders de positie van de bedieningselementen kunnen configureren.

Zoals je op de foto’s hier kunt zien, draait de cabine vooral om schermen, en dit is toch niet per se verrassend. Vrijwel omdat dit de richting is die de hele industrie in de eerste plaats volgt, en Apple zal het hele concept waarschijnlijk naar een geheel nieuw niveau tillen.

Wat het uiterlijk betreft, zegt Vanarama dat het de patenten van Apple heeft bestudeerd die een constructie zonder deurstijlen detailleren. Maar interessanter is het ontwerp van de voor- en achterdeuren, omdat ze omgekeerd zijn om de toegang een beetje gemakkelijker te maken.

Onnodig te zeggen dat, hoewel de weergaven er best goed uitzien, dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat dit een idee is dat Apple uiteindelijk zou gebruiken. De in Cupertino gevestigde techgigant zal hoogstwaarschijnlijk de mond houden over zijn EV-project, maar volgens mensen die dicht bij de zaak staan, zou het debuut van de auto in 2025 kunnen plaatsvinden als alles volgens plan werkt.

You may also like