Het Car Connectivity Consortium (CCC) heeft vandaag aangekondigd dat Daimler de Smart heeft uitgevoerd met MirrorLink. Het zal gaan om de modellen van Smart, de ForTwo en de ForFour. Tegenwoordig zit standaard op veel auto’s en smartphones Mirrorlink geïnstalleerd en dat over de hele wereld. Mirrorlink is een van de meest ingenieuze manieren om de smartphone content op uw originele of aftermarket autoradio weer te geven en af te spelen, zoals muziek of video. Met grote iconen en apps zijn deze ook zeer makkelijk te gebruiken en heeft deze techniek het zelf in zich om verschil te maken tussen Park en Drive standen.

De Smart van Daimler is een goede aanvulling in het rijtje met Mirrorlink geschikte voertuigen zegt het Alan Ewing van het CCC. We zijn blij dat Mirrorlink in steeds meer auto’s te zien is en dat fabrikanten en smartphone makers vertrouwen hebben in deze Mirrorlink techniek.

MirrorLink is de toonaangevende norm voor auto smartphone connectiviteit en is ontworpen voor maximale mogelijkheden. tussen een breed scala aan smartphones en auto’s.

Over Smart

Al jaren staat het merk Smart voor innovatie, functionaliteit en voor vreugde in het leven. Dankzij het leuke design en hoge technologische normen zijn het slimme voertuigen, perfect om in de stad te rijden. Ook in de huidige vorm van elektrische rijden. Smart doet een poging om de beste stadse mobiliteit oplossingen te bieden en te antwoorden op de vraag die gesteld word in de stad.

Bron: businesswire.com

You may also like