Is de HTC One M8 de eerste Smartphone met Mirrorlink Certificatie?

Het lijkt erop dat de autowereld steeds meer en meer een land word van samenwerking met de toonaangevende fabrikanten van mobiele telefoons , misschien zelfs geïnspireerd door Google in de afgelopen maanden kondigde Android MirrorLink auto en de term wordt meer en meer gebruikelijk. HTC lijkt ook bijzonder geïnteresseerd in dit gebied , zodat ze op de Paris Motor Show hebben ze duidelijk gemaakt dat hij een M8 was de eerste smartphone op te scheppen certificering MirrorLink (maar niet de enige , denk de Samsung Galaxy Note 4 Note en Edge , maar te zwijgen van de laatste).

Mirrorlink HTC One M8

Mirrorlink HTC One M8

MirrorLink is een norm die door veel autofabrikanten ( Volkswagen , Citroen , Peugeot , Honda en Toyota ) aangenomen zodat het mogelijk maakt om met een smartphone te communiceren in de auto met het infotainment -systeem , waardoor het mobiele apparaat verandert in een geïntegreerd onderdeel van het voertuig.

Hier is een korte video- demonstratie van de mogelijkheden van MirrorLink, op het Mobile World Congress 2014 in Barcelona:

Met Auto Google Android zal in staat zijn om verschillende oplossingen te combineren die momenteel beschikbaar zijn en creëren van een uniek ecosysteem of verschillende fabrikanten zelfstandig blijven bewegen? We zullen zien…

You may also like