Mirrorlink-Samsung-S6-Edge

Mirrorlink-Samsung-S6-Edge

Het CCC (Car Connectivity Consortium), een organisatie die een grote bijdrage doet aan de smartphone connectiviteit in de auto, heeft vandaag bekend gemaakt dat de nieuwe Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge beschikken over MirrorLink technologie. De integratie van Mirrorlink onderstreept nogmaals dat Samsung de mobiele technologie blijft innoveren en daar hoort natuurlijk ook het uitbreiden van de Galaxy ervaring in de auto.

Met miljoenen geproduceerde auto`s die beschikken over Mirrorlink, maat het bedrijf de weg vrij voor het aan de dashboard gekoppelde smartphone en in dit geval de Galaxy S6 en de Edge S6.

De distributie van ’s werelds meeste populaire Samsung toestellen zoals de Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note Edge en nu de Samsung Galaxy 6 en de 6 Edge bevestigd dat er miljoenen consumenten MirrorLink kunnen gaan gebruiken; zegt Alan Ewing, voorzitter en uitvoerend bestuurder van het CCC. e verschillende telefoons en auto’s met MirrorLink heeft de realiteit waar gemaakt voor consumenten om een auto te hebben waarmee de telefoon verbonden kan worden.Met de gaande grote veranderingen wordt de focus gelegd op wat ze het beste doen; het creëren en ontwikkelen van innovatie applicaties die de rij ervaring veranderd.

You may also like