Er is nu een nieuwe Android Auto versie (6.4) beschikbaar met meer mysterieuze verbeteringen

Google heeft zojuist een nieuwe Android Auto-versie uitgebracht, maar volgens de typische aanpak van het bedrijf is er geen changelog opgenomen, wat betekent dat gebruikers zelf moeten uitzoeken wat er is verbeterd.

Android Auto 6.4 is daarom nu voor iedereen beschikbaar om te downloaden, hoewel het erg belangrijk is om in gedachten te houden dat de uitrol via de Google Play Store geleidelijk verloopt en dat de nieuwe versie misschien nog niet voor alle gebruikers verschijnt.

Als u niet wilt wachten tot de nieuwe versie live gaat in de Google Play Store in uw regio, kunt u het zelfstandige Android Auto APK-installatieprogramma van deze pagina downloaden en daarom handmatig updaten naar de nieuwste versie.

Google heeft de laatste tijd gewerkt aan verschillende belangrijke verbeteringen voor Android Auto, en er is een kans dat versie 6.4 de ontwikkeling op dit gebied voortzet.

Een van de langverwachte Android Auto-functies is bijvoorbeeld een probleemoplosser voor verbindingen die voor het eerst werd opgemerkt in versie 6.3. Zoals u normaal gesproken van een probleemoplosser zou verwachten, is het doel van deze functie specifiek om gebruikers te helpen bij het oplossen van verbindingsproblemen, en zoals Android Auto-gebruikers zeker weten, gebeurt dit zo vaak in de auto.

De nieuwe probleemoplosser zou niet alleen aanbevelingen kunnen doen wanneer verbindingsproblemen worden gedetecteerd, maar ook achterhalen wanneer een kabel van lage kwaliteit wordt gebruikt, waardoor gebruikers worden verteld het snoer te vervangen. Slechte kabels behoren tot de meest voorkomende problemen op Android Auto, dus hopelijk helpt deze probleemoplosser gebruikers om een ​​stabielere en betrouwbaardere ervaring in de auto te krijgen.

Voorlopig is er geen verwachte aankomsttijd over wanneer deze functie naar verwachting live gaat, aangezien Google duidelijk de tijd neemt bij de ontwikkeling ervan. Het bedrijf brengt deze software-updates doorgaans uit, zoals de nieuwe versie die we vandaag krijgen, specifiek om een ​​reeks problemen op te lossen, maar zoals u kunt zien, is het aan gebruikers om er elke keer achter te komen wat er is opgelost.

You may also like