Profiteer van eenvoudigere en meer verantwoorde toegang tot navigatie-, muziek- en telefoon-apps terwijl u rijdt. De MirrorLink-apps worden op een smartphone uitgevoerd, maar u ziet het op het dashboarddisplay van de auto en hoort de audio via de luidsprekers. Verbind uw compatibele telefoon met een compatibele auto en u hebt tijdens het rijden veilig toegang tot uw telefoon.

Schakel MirrorLink in op uw telefoon
Begin met het aansluiten van een compatibele telefoon op de USB-poort van uw voertuig met behulp van een USB-kabel. Navigeer op de telefoon naar Instellingen en zoek en selecteer vervolgens MirrorLink. Tik op de schuifregelaar naast Verbinden met auto / voertuig via USB. Navigeer vervolgens door de apps en functies van uw auto om MirrorLink en de apps van uw telefoon te openen.

Opmerking: de ontvanger of het hoofdapparaat van uw auto heeft mogelijk een extra MirrorLink-app nodig. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de autofabrikant voor meer informatie of bezoek MirrorLink voor een volledige lijst met compatibele auto’s, telefoons, apps en functies.

You may also like