Google verbergt een kleine verrassing voor Android Auto gebruikers in de nieuwste app-updates

Iedereen weet dat de ervaring met Android Auto niet zo verfijnd is als zou moeten. Toch is het enigszins verrassend dat Google tegenwoordig veel meer toegewijd lijkt te zijn om het te verbeteren dan in de afgelopen 12 maanden of zo.

Naast de stille oplossing voor het meldingsprobleem in Android Auto die werd geïntroduceerd met versie 6.0, lijkt het erop dat meer verborgen verrassingen deel uitmaken van de nieuwste updates van Google.

En deze keer is het doel de ondersteuning voor spraakopdrachten die beschikbaar is bij het rijden met Android Auto op de head-unit. De zoekgigant heeft bevestigd dat de nieuwste Google-app-update een grote ergernis oplost waar gebruikers al een tijdje over klagen.

Meer specifiek komt de nieuwste Google-app-update om de fout ‘Sorry, ik begrijp je niet’ te verhelpen die is opgetreden bij het handsfree uitvoeren van bepaalde taken met Google Assistent op Android Auto.

Het probleem werd eerder dit jaar voor het eerst gemeld, maar het bestaat al veel langer, alleen wist niemand precies hoe het moest worden opgelost.

Google heeft echter stilletjes aan een oplossing gewerkt. De nieuwste Google-app-update lost het eindelijk op, waardoor de zaken weer normaal worden.

‘Bedankt voor alle rapporten. Het Google Assistent-team heeft een oplossing voor dit probleem opgelost. Werk uw Google-app bij naar de nieuwste versie ”, bevestigde een lid van het Android Auto-team op de forums van Google.

Dus wat u vervolgens moet doen, is naar de Google Play Store gaan en de Google-app updaten om er zeker van te zijn dat u de nieuwste versie gebruikt. Als er geen update beschikbaar is, kunt u de nieuwste Google-app-build handmatig downloaden met behulp van het APK-installatieprogramma dat op deze pagina beschikbaar is.

Als je deel uitmaakt van de bètaversie en nog steeds dit probleem ondervindt, ga dan gewoon naar het stabiele kanaal waar alles nu correct zou moeten werken.

You may also like