Harley-Davidson voegt Android Auto toe aan 2021 modellen en updates voor oudere motorfietsen

Android Auto is een belangrijke functie van miljoenen voertuigen geworden en voor velen een functie die een aankoop kan doen of breken. Nu wordt Android Auto een standaardfunctie op alle nieuwe voertuigen van … Harley-Davidson.

Harley-Davidson heeft onlangs aangekondigd dat het Android Auto een standaardfunctie zou maken op zijn 2021 Trike-, CVO- en Touring-motoren met de Boom! Vak GTS. Net als in auto’s betekent dit dat Harley-Davidson-rijders met Android-smartphones hun telefoon via USB kunnen aansluiten om Google Maps weer te geven, toegang te krijgen tot Google Assistant en ook muziek te bedienen.

Eerder ondersteunde Harley-Davidson officieel het CarPlay-platform van Apple, maar bood het geen Android Auto aan voor degenen die geen iPhone hebben. Als onderdeel van deze aankondiging op 2021-modellen stelt Harley-Davidson het Google-platform ook beschikbaar voor eigenaren van motoren van 2014 of later via een update die door de gebruiker of bij een dealer kan worden uitgevoerd.

HARLEY-DAVIDSON ONDERSTEUNT ANDROID AUTO ™ VOOR UITGERUSTE TOURING MOTORFIETSMODELLEN Software-update maakt Android Auto on Boom mogelijk! Box GTS Infotainment-systemen

Milwaukee, WI (6 maart 2020) – Door een recente samenwerking tussen Google en Harley-Davidson wordt Android Auto ondersteund op alle Harley-Davidson Touring-motorfietsmodellen die zijn uitgerust met het Boom! ™ Box GTS-infotainmentsysteem. Harley-Davidson is de eerste motorfietsfabrikant die Android Auto-compatibiliteit met een ingebouwd infotainmentsysteem aankondigt. Harley-Davidson is van plan Android Auto beschikbaar te maken via een software-update voor bestaande Boom! Box GTS-units in de vroege zomer van 2020 en Android Auto wordt een standaardfunctie op alle 2021-model Harley-Davidson Touring-, CVO ™- en Trike-motoren die zijn uitgerust met de Boom! Box GTS-systeem.

Met Android Auto hebben Harley-Davidson-rijders via de Boom toegang tot favoriete smartphone-apps! Box GTS en een bekabelde verbinding met een compatibele Android-smartphone, waardoor het gemakkelijker wordt om favoriete media-, communicatie- en navigatie-apps – waaronder Google Maps ™ – onderweg te gebruiken, terwijl afleiding tot een minimum wordt beperkt. Met de Google Assistant ™ beschikbaar op Android Auto kunnen rijders spraakopdrachten uitvoeren. De Android Auto-service is beschikbaar in 36 landen (Google Assistant op Android Auto is momenteel beschikbaar in Australië, Canada (Engels), Frankrijk, Duitsland, India (Engels), Zuid-Korea, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten).

Eigenaars van Harley-Davidson kunnen bestaande Boom bijwerken! Box GTS infotainment-systeemsoftware om Android Auto zelfstandig of met ondersteuning van een geautoriseerde Harley-Davidson-dealer via een USB-update mogelijk te maken. De knal! Box GTS-systeem is ook verkrijgbaar als accessoire dat kan worden geïnstalleerd op veel 2014-latere Harley-Davidson Touring-, Trike- en CVO-modellen die oorspronkelijk waren uitgerust met de Boom! Box 6.5GT-systeem.

De knal! Box GTS-systeem biedt de eigentijdse look, feel en functie van de nieuwste mobiele apparaten en tablets, met duurzaamheid en functies die speciaal zijn ontworpen voor motorrijden. De 6,5-inch giek! Box GTS is glas van rand tot rand en heeft de strakke, moderne uitstraling van de nieuwste tablets en premium automotive displays. Het Corning® Gorilla® Glass-aanraakscherm is hetzelfde duurzame en krasbestendige afdekglas dat wereldwijd op miljarden mobiele apparaten wordt gebruikt. Boom! Box GTS biedt compatibiliteit met Android Auto en Apple CarPlay® (Apple CarPlay-functionaliteit vereist gebruik met optionele Harley-Davidson® Genuine Motor Accessories-headsets) en kan telefoonfuncties op het scherm projecteren, inclusief streaming-apps, weer en verkeer, zodat rijders kunnen genieten en gebruik bekende functies die op hun telefoon zijn geïnstalleerd. De Harley-Davidson-app helpt rijders om het meeste uit hun tijd op de weg te halen met functies zoals aanbevolen ritten, ritplanning, ritregistratie, rij-uitdagingen en de mogelijkheid om Harley-Davidson-dealers, benzinestations, hotels, restaurants, motorevenementen te vinden en andere attracties.

You may also like