Met de laatste Android Auto update is berichten versturen gemakkelijker geworden

Google heeft onlangs verschillende nieuwe Android Auto-updates aangekondigd, die ingrijpende verbeteringen brengen aan het bladeren door media, aanpassingsopties en berichten op Google’s populaire smartphone-mirroring-app voor in de auto.

Nieuws over de updates volgt op de aankondiging van The Keyword-blog vorige week en maakt de weg vrij voor meer gebruikersaanpassing door middel van nieuwe Android Auto-functies, die ergens in de late zomer op apparaten zullen verschijnen.

Een van de gebieden waarop de nieuwe updates zich richten, zijn app-ervaringen om uw reis te verbeteren. EV-oplaad-, parkeer- en navigatie-apps zijn nu beschikbaar voor gebruik in Android Auto, terwijl verbeteringen aan berichten je in staat stellen om gemakkelijker nieuwe berichten te lezen en te verzenden van bijvoorbeeld WhatsApp, de native Messages SMS-app van Google en andere berichtenplatforms.

Google heeft betere berichtenbesturing bereikt door een nieuwe knop toe te voegen in de rechterbovenhoek van afzonderlijke berichtentoepassingen, zodat u een nieuw bericht kunt beginnen vanuit die specifieke app. Hoewel het je vergeven zou zijn om hier geen radicale verandering te zien van bijvoorbeeld het bestaande ‘Hey Google’ spraakcommando om een ​​bericht te starten, voorkomt de opname van de tikbare knop in elke berichten-app elke verwarring over welke app een bericht moet worden verzonden voordat u een spraakopdracht start.

Andere updates zien Google een nieuwe benadering schetsen voor het navigeren door Android Auto-media-apps. Door lange playlists bladeren en eindeloos door je adresboek scrollen zou nu een stuk makkelijker moeten worden dankzij een nieuwe ‘A tot Z’-knop. Google heeft deze knop aan de schuifbalk toegevoegd, naast een nieuwe ’terug naar boven’-knop. Aangezien al het andere correct werkt, zou de navigatie sneller moeten zijn, met nieuwe tabbladen die u ook helpen bij het bladeren en organiseren.

Android Auto is dit jaar geen onbekende geweest voor updates en heeft de afgelopen maanden een groot deel van de verbeteringen opgeslorpt. Dit omvat een nieuwe Android Auto-dashboardupdate, die zowel apps op het stuurwiel als het touchscreen van het hoofddashboard ziet. Het idee is dat het de door u gekozen navigatie-app of selectie van entertainment recht voor u plaatst, zodat u het in de auto gemakkelijk kunt bekijken.

We hebben een zorgvuldig uitgekozen selectie van de beste Android Auto head-unit-setups voor uw auto als dit uw interesse heeft gewekt in alles wat Android Auto te bieden heeft, met enkele van de vermelde opties die zelfs compatibel zijn met oudere motoren om ze up-to-date te brengen met alle toeters en bellen van nieuwere voertuigen.

You may also like