Mercedes toont haar bijgewerkte Audi Q3 rivaal voor het onthullen op de Detroit Motor Show

Mercedes heeft het zijn eerste teaser vrijgegeven van de aankomende 2017 facelift voor de GLA crossover. De bijgewerkte model is te wijten aan gaan op de verkoop kort na de onthullen op de 2017 Detroit Motor Show volgende week.

Zoals de verduisterde beeld teaser toont, zijn exterieur herzieningen van de GLA instellen vergelijkbaar met 2015 updates voor zijn A-Klasse zustermodel te zijn. Een vernieuwde grille is duidelijk, net als een nieuwe voorbumper met grotere luchtinlaten en gewijzigde koplampen. Verwacht LED-achterlichten en een meer gespierde achterbumper, ook, terwijl de schorsing ook iets zou kunnen worden verhoogd om het meer van een SUV look.

Het is veilig om te veronderstellen dat het interieur zal profiteren van een geactualiseerd touchscreen infotainment-systeem met Apple CarPlay, Android Auto en MirrorLink smartphone tech gemonteerd. Verbeteringen van de cabine trim en materialen zijn waarschijnlijk ook.

Mercedes GLA Mirrorlink

Mercedes GLA Mirrorlink

Mercedes heeft geen informatie over specifieke updates van de motoren en chassis vrijgegeven, maar we verwachten niet dat iets meer dan geringe herzieningen. De 220d en 250d modellen zullen waarschijnlijk een kracht en efficiëntie boost te krijgen, net als hun A-klasse tegenhangers, terwijl het vlaggenschip GLA 45 dezelfde 21bhp boost aan de macht kon komen (van 355bhp naar 376bhp) als de A 45 AMG.

Er is waarschijnlijk een aantal extra standaard kit, plus nog een paar dozen op de lijst met opties ook. Volledige details zullen worden onthuld na de covers komen uit het model op de Detroit onthullen.

You may also like