Het nieuwe Mirrorscreen van Peugeot

Dankzij de Mirror Screen-technologie kunt u apps en functionaliteiten van uw smartphone veilig gebruiken via het touchscreen van uw Peugeot.

Mirrorscreen: blijf connected in alle veiligheid

Dankzij Mirror Screen kunt u uw favoriete apps zelfs onderweg gebruiken. Met Mirror Screen worden de apps op dezelfde wijze op het touchscreen van uw auto weergegeven als op het scherm van uw smartphone. Zo zijn de apps onderweg goed zichtbaar en kunt u ze veilig bedienen via spraakcommando’s of door het scherm aan te raken: luister naar webradiostations of dicteer een sms (of laat een sms oplezen) zonder uw ogen van de weg te halen.

MirrorLink®

Met MirrorLink® kunt u de apps op uw smartphone gemakkelijk en veilig gebruiken via het touchscreen van uw auto:
navigatie, handige apps voor onderweg, muziek, telefoon enz. De bediening van de apps is speciaal aangepast aan het autorijden.

De apps zijn actief op uw smartphone, maar worden weergegeven op het scherm van uw auto en het geluid wordt weergegeven via de luidsprekers van het audiosysteem.

Zo kunt u onderweg een groot aantal populaire apps gebruiken, in een format die is aangepast aan het autorijden, voor een nog veiligere bediening.

Welke apparaten zijn compatibel met Mirror Screen?

MirrorLink® Mirrorlink® 1.0
(Smartphones met Android 4.3+ of hoger) Samsung
Galaxy S3, Galaxy Note 2
Mirrorlink® 1.1
(Smartphones met  Android 5.0+ of hoger) Samsung
Galaxy Note 4, Galaxy S5, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 6, Galaxy Alpha, A3 2016, A7, S7 S7 Edge
HTC
HTC One (M9+), HTC One (M9), HTC One (M8), HTC Eye, HTC 820
Sony
Z5 Compact, Z5 Dual Z5, Premium Dual
Mirrorlink® 1.2
Binnenkort beschikbaar
Apple Carplay™ 
(Smartphones met iOS 9.0 of hoger) iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5+, iPhone 5s, iPhone 5SE, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6s, iPhone 6SE, iPhone 7
Android Auto
(Smartphones met Android 5.0 of hoger)

You may also like