De nieuwe Seat Ateca met Mirrorlink technologie

De nieuwe SEAT Ateca neemt de dagelijkse vol vertrouwen met een onderscheidende en dynamische stijl die afkomstig is van iedere opzettelijke scherpe lijn op de buitenkant. Binnen, alles is gemaakt om de routine van de meest plezierige ervaring te maken. Vanuit het ergonomisch ontworpen middenconsole om de enorme hoeveelheid ruimte, deze SUV maakt de dag-tot-dag overtreffen alle verwachtingen.

Maak uw dagelijkse routine run perfect met geavanceerde technologie ontworpen om de beste en meest gestroomlijnde stedelijke ervaring te bieden. Volledige MirrorLink Technology kunt u uw smartphone aansluiten en genieten van het gebruik van al uw mobiele apps, terwijl op de weg en de draadloze mobiele oplader maakt het opladen moeiteloos.

Volledige MirrorLink technologie in de nieuwe SEAT Ateca kunt u uw smartphone aansluiten op uw auto met behulp van Apple Car Play ™, Android Auto ™ of MirrorLink ™ technologie, afhankelijk van uw apparaat. Dit betekent dat u het meeste uit uw mobiele apps op elk moment, elke dag te maken.

You may also like