volkswagen-lamado

Volkswagen Lamado

Het Car Connectivity Consortium (CCC), heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe Volkswagen Lamando; die alleen in China geleverd wordt, geschikt is voor Mirrorlink. De Volkswagen Lamando is een vierdeurs coupé en is vergelijkbaar met de grootte van een Volkswagen Jetta.

“MirrorLink is een perfect pasvorm voor de productielijn van Volkswagen die voorloopt op het ondersteunen van een nieuw tijdperk van mobiliteit,” zegt Soenke Detlefsen, hoofd van de elektrische / elektronische Ontwikkeling van Volkswagen China. “Nu de massamarkt van toestellen inclusief Mirrorlink zijn beschikbaar voor consumenten, is Volkswagen blij om voertuigen te leveren die passen bij de toekomst van Mirrorlink.

Volkswagen ging de Chinese markt op, eind jaren zeventig, en is vandaag de dag marktleider in China. In 2014, samen met haar twee joint ventures – Shanghai Volkswagen en FAW-Volkswagen, Volkswagen Group China leverde 3.680.000 voertuigen aan klanten in het Chinese vasteland en Hong Kong, en bereikten een aandeel van 20,5% op de China’s personenauto markt.

You may also like