mirrorlink-peugeot

Peugeot i-Cockpit en de nieuwe technologie van de Peugeot 3008

Een vlot van geavanceerde functies zet de 3008 onderscheidt van andere crossovers met inbegrip van de nieuwe i-Cockpit interieurconcept.

We hebben gezien hoe de Peugeot tijd en geld heeft geïnvesteerd in het maken van de nieuwe 3008 een wenselijke en exclusieve SUV dat is goed om te rijden. Maar het bedrijf weet dat kopers zullen door de technologie en de speciale functies worden getrokken. Niets illustreert hoe ver Peugeots in de afgelopen jaren, zoals de auto infotainment systeem vlot praktische accenten en actieve veiligheid kit zijn gekomen.

Hieronder lopen we door enkele van de standaard functies en opties die helpen de nieuwkomer opvallen. Dit zijn de details die de Peugeot apart gezet in de fel bevochten mid-size SUV familie klasse, en hebben tot doel het een voorsprong op concurrenten zoals de Nissan Qashqai en Renault Kadjar geven.

Peugeot CEO praat plannen voor de toekomst en de nieuwe 3008

mirrorlink-peugeot

Een aantal van deze functies, zoals de Smart Electric Tailgate and Magic Folding stoelen, maken het 3008 meer bruikbaar en praktisch voor familie kopers op zoek naar de beschikbare ruimte te gebruiken om het maximum. Anderen, zoals de nieuwe generatie i-Cockpit 2.0 dashboard met zijn digitale instrumenten en Connect SOS met ingebouwde SIM-kaart, geef de 3008-connectiviteit en technologie om veel duurdere SUV’s rivaal.

De meeste Peugeot auto’s hebben nu touchscreens, maar de 3008 beweegt dingen op aanzienlijk, omdat de acht-inch display is de grootste van het merk ooit heeft aangeboden. Het is hoekig naar de bestuurder, en is voorzien van capacitieve technologie om het eens te antwoorden verbeterd wanneer u hem gebruikt.

Evenals de verbeterde touchscreen, heeft Peugeot zeven chrome ‘piano key’ tuimelschakelaars onder de ventilatieopeningen op het dashboard toegevoegd. Deze snelkoppelingen kan de bestuurder kiezen tussen de climate control, navigatie en smartphone functies zonder door middel van lastige touch-sensitive menu’s te bladeren. Op de top van deze, de 3008 is voorzien van Apple CarPlay en MirrorLink connectiviteit tegenover het bereik, en er is een draadloze inductieve smartphone opladen plaat op GT-Line modellen en boven, zodat u om uw apparaat bijgevuld.

Ingebouwde SIM-kaart voor Peugeot CONNECT SOS en Bijstand

Velen van ons willen onze telefoons tether om onze auto’s, maar de 3008 heeft een 4G SIM-kaart, zodat je niet hoeft te doen. Hierdoor kan de verbindende diensten op het navigatiesysteem te bedienen zonder te eten in uw persoonlijke gegevens uitkering.

Allure modellen en hoger worden geleverd met een driejarig abonnement op Peugeot CONNECT, die toegang geven tot diensten zoals TomTom Live-verkeer, weer, brandstofprijzen en Google search.

Deze modellen profiteren ook van het bedrijf de laatste Connect SOS en bijstand systeem. Dit kan de auto te lokaliseren bij een ongeval en de hulpdiensten op de hoogte. Het is abonnement gratis en maakt gebruik van de GPS-module en ingebouwde SIM.

You may also like