Pioneer introduceert een nieuwe ontvanger met draadloze Apple Carplay

De nieuwe DMH-WC5700NEX-ontvanger van Pioneer werkt met draadloze Apple CarPlay en heeft een breder scala aan compatibele voertuigen dan eerdere modellen.

Wireless CarPlay blijft zijn weg vinden naar reguliere voertuigen en ontvangers. De nieuwste aanwinst van Pioneer brengt de technologie naar uw auto, zelfs als u te maken heeft met beperkte installatieruimte.

De DMH-WC5700NEX maakt deel uit van de NEX-serie van in-dash-ontvangers van het bedrijf, waaronder Alexa en Android Auto naast CarPlay voor maximale compatibiliteit met uw technische ecosysteem. Het heeft een geïntegreerd 6,8-inch touchscreen, dat volgens het bedrijf ideaal is om oudere ontvangers te vervangen.

Het merk Pioneer NEX concentreert zich op het loskoppelen van de monitor van het chassis voor maximale installatieflexibiliteit. Als onderdeel van de NEX-lijn kan de DMH-WC5700NEX worden geïnstalleerd met een van de twee optionele verlengkabels die naar het display lopen, in plaats van alles in het dashboard te proppen.

De nieuwe Pioneer-ontvanger heeft hi-res audioweergave, FLAC-ondersteuning, een 13-bands equalizer, ingang voor achteruitrijcamera, 4V RCA-voorversterkers, compatibiliteit met SiriusXM met extra aankoop, Bluetooth en zelfs HDMI.

Er is geen volledige compatibiliteitslijst verstrekt. Ted Cardenas, Vice President Marketing voor Pioneer, belooft compatibiliteit met de meeste late automodellen.

“Met de DMH-WC5700NEX biedt Pioneer een auto-upgradeoplossing voor veel verschillende voertuigen die typisch extreem beperkend of zelfs onmogelijk waren met betrekking tot de installatie van een aftermarket-ontvanger in het dashboard, waaronder verschillende populaire late-model Chevrolet-voertuigen zoals de Silverado en Camaro, ‘zei hij. “Met deze oplossing hebben eigenaren van deze voertuigen nu een optie om Amazon Alexa, Android Auto, Apple CarPlay en meer toe te voegen om hun rijervaring te verbeteren en te upgraden.”

Pioneer heeft geen prijs aangekondigd voor de DMH-WC5700NEX. Het zal in de zomer van 2021 in de verkoop gaan.

You may also like