RealVNC, de wereldwijde leverancier van VNC® remote access technologie en preferent MirrorLink leverancier is er trots op de nieuwe samenwerking met HSC, een toegewijde leverancier van architectuur, consulting en software engineering diensten aan te kondigen op het gebied van embedded Android / Linux en inheemse / hybride applicatie-ontwikkeling .

Met behulp van VNC Automotive SDK, HSC hebben een reeks van MirrorLink en VNC Enhanced gebaseerde producten en toepassingen die chauffeurs gemakkelijk kunnen toevoegen aan hun dagelijkse rijervaring ontwikkeld. Als software systeemintegrator HSC biedt ondersteuning aan een breed scala van OEM’s en ISV’s, het leveren van een slimme aangesloten auto ervaring. “We zijn blij om samen te werken met HSC te brengen MirrorLink en VNC verbeterd om meer voertuigen”, zegt Tom Blackie, Vice President Mobile op RealVNC. “Als vertrouwde MirrorLink specialisten, onze gezamenlijke partnership met HSC helpt een snelle time to market te bereiken, waardoor duizenden van de chauffeurs om te profiteren van MirrorLink connectiviteit. “

“We zijn verheugd om samen met RealVNC te leveren cutting edge aangesloten auto-oplossingen”, zegt Ajay Gupta, Senior Vice President Business Development bij HSC. “RealVNC is een marktleider in de aangesloten auto-ruimte en biedt een aantal van de beste en meest gebruikte software-oplossingen op basis van MirrorLink. RealVNC’s leidende positie in de aangesloten auto ruimte, gecombineerd met de expertise van HSC in het creëren en aanpassen van oplossingen voor de auto-industrie, is een krachtig partnership. “

RealVNC zijn voorstanders van open standaarden, de VNC-protocol, een kernonderdeel van het MirrorLink® standaard te hebben gepubliceerd, meer dan tien jaar geleden. RealVNC zijn technologie agnostisch en gemakkelijk omarmen aanvullende normen zoals Apple CarPlay ™ en Android Auto. VNC Automotive omvat VNC Telematics ™, VNC Enhanced ™ en de RealVNC MirrorLink Certified oplossing die paren auto van de bestuurder met hun mobiele apparaat, waardoor mobiele apparaten een aantal verschillende functies uit te voeren binnen de auto. In een sector waar de veiligheid van de bestuurder is van het grootste belang, VNC Automotive technologie maakt het mobiele apparaat te bedienen vanuit de auto dashboard, voertuig bezel toetsen, of het stuur schakelaars zonder storende de bestuurder.

Over RealVNC
RealVNC’s software wordt gebruikt door honderden miljoenen mensen over de hele wereld; in meer dan 1 miljard apparaten; in elke sector van de industrie, de overheid en het onderwijs. RealVNC is een kernlid van de Car Connectivity Consortium ter ondersteuning van de MirrorLink® specificatie, die VNC gebruikt. VNC Automotive ten grondslag ligt aan veel van de commerciële MirrorLink Certified ™ producten en heeft met OEMs, Tier 1 leveranciers en telefoon leveranciers voor een aantal jaren beschikbaar geweest in de productie. Het is nu al in miljoenen voertuigen verkrijgbaar bij vele van de belangrijkste OEMs.
Opgericht door de oorspronkelijke uitvinders van VNC, RealVNC is de enige organisatie in staat om een ​​commerciële licentie aan VNC verankeren in producten van derden en het aanbod aan te bieden. RealVNC®, VNC® en RFB® zijn handelsmerken van RealVNC Limited en worden beschermd door merkregistraties en / of hangende merkaanvragen in de Europese Unie, de Verenigde Staten van Amerika en andere rechtsgebieden. www.realvnc.com MirrorLink Certified ™, MirrorLink® en de MirrorLink® Logo zijn keurmerken en handelsmerken van de Car Connectivity Consortium LLC. Ongeoorloofd gebruik is ten strengste verboden.

Voor meer informatie over RealVNC u contact opnemen met: Sam Mohr, Jargon PR, sam.mohr@jargonpr.com

Over HSC
Hughes Systique is een technologie consultancy, architectuur en software ontwikkeling bedrijf met hoofdzetel in Rockville, Maryland USA met een ontwikkelingscentrum in Gurgaon, India. Hughes Systique is een toonaangevende leverancier van technologie met een best-in-class domein experts, systeem architecten en engineering teams. HSC vormt een aanvulling op haar cliënten in een verscheidenheid aan software life-cycle fasen waaronder conceptualisering, ontwikkeling, het testen en het onderhoud.

Bron: HSC.com

You may also like