RealVNC, de wereldwijde leverancier van VNC® remote access technologie en premier MirrorLink leverancier zijn kunnen er trots op zijn dat hun lange termijn samenwerking met Volkswagen®, een van ’s werelds grootste autofabrikanten, aan te kondigen.

Als toonaangevende leverancier van MirrorLink tot automotive en mobiele fabrikanten, RealVNC werken heel nauw samen met Volkswagen en alle belangrijke mobiele telefoon OEM’s die een volwassen, high-performance MirrorLink implementatie. Deze nauwe samenwerking heeft geleid tot een groot aantal nieuwe grote mobiele telefoon leveranciers om het ecosysteem. Met behulp van onze VNC Automotive ™ MirrorLink Certified ™ oplossing in hun mobiele telefoon biedt een snelle time-to-market en gegarandeerde MirrorLink Certification.

Als onderdeel van ons continue verbetering proces, we zijn blij om onze toewijding aan Volkswagen te verfijnen en perfectioneren van de totale end-to-end gebruikerservaring voor MirrorLink apparaten verklaren. Met onze unieke positie in de industrie als een leverancier van volledige MirrorLink softwarestapel techniek, voor beide uiteinden van de verbinding (in de auto en mobiele apparaten), RealVNC kunnen een geoptimaliseerde MirrorLink oplossing waarbij beide uiteinden worden ontworpen en gegarandeerd realiseren goed samen te werken. Waardoor snelle responstijden en een vlotte bestuurder ervaring. Als de industrie streeft naar een hoog niveau van interoperabiliteit en consistente gebruikerservaring te verzekeren, het kennen van de mobiele apparaten hebben dezelfde onderliggende software stack is een belangrijke zekerheid aan Volkswagen.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Volkswagen te kondigen, en een belangrijke rol bij het waarborgen dat de miljoenen van Volkswagen auto’s ingeschakeld met MirrorLink goed werken met alle mobiele apparaten te spelen”, zegt Tom Blackie, Vice President van Automotive en Mobile op RealVNC. Hij vervolgt: “Het is geruststellend om de grote fabrikanten van mobiele telefoons te zien, met name in China en Azië, omarmen MirrorLink en nog meer als de meeste zijn nu met behulp van onze technologie. Verwacht veel nieuwe productaankondigingen te zien in de komende weken en maanden. “

RealVNC zijn voorstanders van open standaarden, de VNC-protocol, een kernonderdeel van de MirrorLink® standaard te hebben gepubliceerd, meer dan tien jaar geleden. RealVNC zijn technologie agnostisch en gemakkelijk te omarmen aanvullende normen zoals Apple CarPlay ™ en Android Auto. VNC Automotive omvat VNC Telematics ™, VNC Enhanced ™ en de RealVNC MirrorLink Certified oplossing die paren de auto van de bestuurder met hun mobiele apparaat, waardoor mobiele apparaten een aantal verschillende functies binnen de auto. In een sector waar de veiligheid van de bestuurder is van het grootste belang, VNC Automotive technologie maakt het mobiele apparaat te bedienen vanuit de auto dashboard, auto bezel toetsen, of het stuur schakelaars zonder afleidende de bestuurder.

RealVNC

De software wordt gebruikt door honderden miljoenen mensen wereldwijd; in meer dan 1 miljard apparaten; in elke sector van de industrie, de overheid en het onderwijs. RealVNC is een kernlid van de Car Connectivity Consortium ter ondersteuning van de MirrorLink ™ specificatie, die VNC gebruikt. VNC Automotive ondersteunt veel van de commerciële MirrorLink Certified ™ producten en is verkrijgbaar in de productie van automotive OEM, Tier 1 leveranciers en telefoon leveranciers voor meerdere jaren. Het is nu al in miljoenen voertuigen beschikbaar zijn van veel van de belangrijkste OEMs.

Bron:RealWire.com

You may also like