RealVNC samenwerking AMAP om de eerste MirrorLink app in China te lanceren

AMAP kiest RealVNC om te helpen ontwikkelen en testen van MirrorLink voor een kaart en navigatie-applicatie.

RealVNC, de wereldwijde leverancier van VNC® remote access technologie en premier MirrorLink leverancier zijn er trots op om hun nieuwste samenwerking met AMAP (voorheen bekend als AutoNavi) aan te kondigen. Een deel van de Alibaba Group, AMAP zijn de toonaangevende aanbieders van digitale kaarten inhoud en navigatie-oplossingen in China.

RealVNC en AMAP hebben gezamenlijk gewerkt om ervoor te zorgen dat de nieuwe AMAP Auto-app voor Android smartphones is volledig MirrorLink gecertificeerd voor de regio China. Als onderdeel van de dienstverlening van RealVNC, werden AMAP gegeven een reeks van op maat gemaakte instrumenten voor app ontwikkeling en testen, alsmede technische assistentie bij het debuggen en certificering.

Gecertificeerd door de Car Connectivity Consortium (CCC) voor de regio China, kunnen AMAP Auto gebruikt worden met elke MirrorLink-enabled voertuig via een MirrorLink-enabled mobiele apparaat. Ontvangst van de goedkeuring van de CCC maakt AMAP Auto de eerste volledig gecertificeerde MirrorLink app in China.

“De release van deze eerste app is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de MirrorLink ecosysteem in China en we zijn trots om onze diensten bij te dragen aan de ontwikkeling en certificering”, zegt Tom Blackie, Vice President Automotive bij RealVNC. “De applicatie stelt eindgebruikers in staat om te profiteren van een volledig gecertificeerde MirrorLink navigatie app in China, en hebben de flexibiliteit om auto’s die MirrorLink-enabled te kiezen.”

RealVNC zijn voorstanders van open standaarden, de VNC-protocol, een kernonderdeel van het MirrorLink® standaard te hebben gepubliceerd, meer dan tien jaar geleden. Met onze VNC kijkers en VNC Servers, RealVNC zijn technologie agnostisch en een aanvulling op vele oplossingen en applicaties die draaien op meerdere besturingssystemen en apparaten.

over RealVNC

RealVNC’s software wordt gebruikt door honderden miljoenen mensen over de hele wereld; in meer dan 1 miljard apparaten; in elke sector van de industrie, de overheid en het onderwijs. RealVNC is een handvest lid van de Car Connectivity Consortium ter ondersteuning van de MirrorLink® specificatie, die VNC gebruikt. VNC Automotive ten grondslag ligt aan veel van de commerciële MirrorLink Certified ™ producten en heeft met OEMs, Tier 1 leveranciers en telefoon leveranciers voor een aantal jaren beschikbaar geweest in de productie. Het is nu al in miljoenen voertuigen verkrijgbaar bij vele van de belangrijkste OEMs. Opgericht door de oorspronkelijke uitvinders van VNC, RealVNC is de enige organisatie in staat om een commerciële licentie aan VNC verankeren in producten van derden en het aanbod aan te bieden.

RealVNC®, VNC® en RFB® zijn handelsmerken van RealVNC Limited en worden beschermd door merkregistraties en / of hangende merkaanvragen in de Europese Unie, de Verenigde Staten van Amerika en andere rechtsgebieden. MirrorLink Certified ™, MirrorLink® en de MirrorLink® Logo zijn keurmerken en handelsmerken van de Car Connectivity Consortium LLC. Ongeoorloofd gebruik is ten strengste verboden.
Voor meer informatie over RealVNC u contact opnemen met: Sam Mohr, Jargon PR, sam.mohr@jargonpr.com

You may also like