SEAT heeft de krachten gebundeld met SAP en Samsung om een ​​concept van de aangesloten auto van de toekomst te creëren – en heeft zijn technologische innovaties gedemonstreerd op het Mobile World Congress 2016.

Een ‘Connected Car’, een SEAT Leon X-perience, is vol met nieuwe technologie die SEAT is gericht op real-world nut hebben – zoals een app die het mogelijk maakt de bestuurder te reserveren en te betalen voor een parkeerplaats zonder zelfs het verlaten van de auto .

Net als bij Samsung’s Pay platform in Zuid-Korea, is de SEAT-versie ontworpen om SEAT’s ConnectApp op te nemen en wordt beheerd door het gebruik van vingerafdrukherkenning.

Een ander technologisch systeem op het display, de digitale Key, maakt gebruik van een Samsung smartphone als een autosleutel.

Het zal het ook mogelijk de bestuurder de airco en de ramen op afstand te bedienen, maar het is de meest fascinerende functie is de mogelijkheid om de vergunning van de auto over te dragen van telefoon naar telefoon door het creëren van een virtuele kopie van digitale sleutel van de auto.

Een tijdslimiet is ingesteld op de dubbele sleutel en wanneer de timer afloopt eindigt de mogelijkheden voor gedeeld.

Er zijn plannen om een ​​verder gevorderd stadium van de sleutel, welke functies of prestaties, zoals het instellen van een maximum snelheid of het opgeven van de rijmodus om beter brandstofverbruik te krijgen van de auto zou configureren te introduceren.

SEAT kondigde ook aan dat, in samenwerking met Accenture, heeft het concept van mijn stoel App, die tot doel heeft om het potentieel diensten mogelijkheden van het internet van de dingen (ivd) te verkennen ontwikkeld.

De app zal vitrine functionaliteiten inclusief afstandsbediening van de aangesloten huishoudelijke apparaten, repliceren autodashboard waarschuwingen en waarschuwingen, en bieden rijden tips om de prestaties te verhogen, het brandstofverbruik te verlagen en de chauffeur te waarschuwen om niet-geplande auto-onderhoud.

Op dezelfde show, SEAT Volkswagen Group stablemate, Skoda, heeft aangekondigd dat het omhoog heeft samen met RealVNC naar Wireless MirrorLink prototype technologie te ontwikkelen.

Het systeem is ontworpen om de overdracht van de inhoud van je telefoon naar de auto infotainment systeem, draadloos, dat is een verbetering ten opzichte van het huidige MirrorLink systeem, dat een kabel vereist mogelijk te maken.

 

You may also like