Skoda kondigt onthulling Fabia Combi aan met Mirrorlink

Skoda neemt volgende week naar de autosalon van Parijs niet alleen de nieuwe Fabia hatchback mee, maar ook de Fabia Combi. Die laatste wordt op 2 oktober, de eerste persdag van de show, onthuld.

Skoda Fabia 2015 Mirrorlink

Skoda Fabia 2015 Mirrorlink

Skoda kondigt aan dat de nieuwe Fabia Combi volgende week wordt onthuld. Het model beleeft op de autosalon van Parijs zijn werelddebuut, samen met de hatchback (afbeelding) waarvan het merk eerder al de eerste foto’s vrijgaf.

Aanvullende informatie ontbreekt nog. De Combi moet de ruimste stationwagon in zijn klasse worden. De hatchback heeft een bagageruimte van 330 liter, dus we verwachten dat de Combi daar nog zo’n 200 liter bovenop doet. De huidige Fabia Combi heeft een laadruimte van 505 liter.

De ruime Fabia wordt net als zijn hatchback-broertje leverbaar met zeven verschillende motorvarianten, waarvan er vier op benzine lopen. Ook de andere voordelen van de nieuwe Fabia zijn voor de Combi van toepassing, zoals de lichtere koets, een tot 17 procent lager verbruik, de mogelijkheid van MirrorLink smartphone-integratie en nieuwe veiligheidssystemen zoals een noodremfunctie.

Volgende week op de autosalon van Parijs kunnen we je alle ins en outs van de Fabia Combi vertellen. Autokopen.nl brengt op 2 en 3 oktober live verslag uit vanaf de beursvloer.

Bron: autokopen.nl

You may also like