Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact zijn MirrorLink compatible.

Het Car Connectivity Consortium (CCC) heeft aangekondigd dat de Sony’s Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact beide MirrorLink compatible zijn. Zowel met Android Auto en Apple’s CarPlay, kunt u met MirrorLink compatibele smartphones en voertuigen uw smartphone aan sluiten voor bepaalde functies, zoals navigatie en muziek tijdens het rijden te gebruiken.

Sony’s nieuwste Xperia-telefoons sluiten zich aan bij een lijst van nieuwe MirrorLink-compatibele apparaten, zoals telefoons van HTC en Samsung, die de Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge met MirrorLink ondersteuning begin vorige maand lanceerden. MirrorLink krijgt steeds meer acceptatie bij autofabrikanten waardoor het een belangrijke aanvulling is op de nieuwe smartphone toestellen.

Nieuwsitem:

Beaverton, OR – 21 november 2014 – Het Car Connectivity Consortium (CCC) heeft vandaag bevestigd dat de Sony Xperia Z3 en de Sony Xperia Z3 Compact MirrorLink compatible zijn.

De MirrorLink aanwezigheid op de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact demonstreert hoe goed de wereldwijde MirrorLink ecosysteem is geworden,” zei Alan Ewing, voorzitter en uitvoerend directeur van het CCC. “Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact focust zich op veelzijdigheid en hoge prestaties van de mogelijkheden met Mirrorlink. Daarnaats vergroot het plezier om uw smartphone en auto te gebruiken tegelijkertijd.

Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3 Compact

MirrorLink is de toonaangevende norm voor auto smartphone connectiviteit en is ontworpen voor een maximale compatibiliteit tussen een breed scala aan smartphones en auto’s. MirrorLink is ook de enige OS- en OEM-agnostisch standaard voor auto smartphone connectiviteit en de enige standaard waar geen enkele meerderheidsbelang aan zit. MirrorLink biedt daarmee de snelste wereldwijde route naar meer verantwoorde en plezierige rij ervaringen.

De Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact werden geïntroduceerd door Sony Mobile in september.

Voor meer informatie over de Xperia Z3 serie, bezoek www.sonymobile.com/switchtosony

You may also like