Sygic brengt de eerste navigatie applicatie ter wereld met MirrorLink

Sygic, koploper in smartphone navigatie, is zeer verheugd aan te kondigen dat Sygic de enige navigatie applicatie op de markt is met MirrorLink Europa en Noord-Amerika Drive-certificering, met certificering wordt Japan verwacht in de tweede helft van 2015. Deze certificering is uitgereikt door de Connected Car Consortium (CCC). In de komende maanden zullen de gebruikers van alle smartphones in de wereld met MirrorLink technologie in staat zijn om de meest innovatieve navigatie applicatie Sygic, in hun auto kunnen gebruiken.

Sygic auto navgatie is de enige navigatie applicatie in de wereld met zowel Europa als Noord-Amerika en met MirrorLink Drive-certificering en het bevorderen van de eerder gehouden MirrorLink OEM Certificate (zoals gebruikt in de Škoda).

Sygic Mirrorlink

Sygic Mirrorlink

Gebruikers van Mirrorlink kunnen hun smartphone op compatibele voertuigen aan te sluiten; bepaalde functies, zoals kaarten en muziek tijdens het rijden gebruiken.

Als de belangrijkste navigatie-applicatie voor apparaten met MirrorLink, Sygic de potentie om veiliger rijden meer haalbaar te maken voor miljoenen automobilisten over de hele wereld.

De exclusieve MirrorLink Certification eer viert progressie Sygic als baanbrekende navigatie vernieuwers en de huidige status van het bedrijf als de koplopers op aangesloten wereldwijde navigatie. Progressieve evolutie Sygic in aangesloten technologie zal miljoenen smartphone-gebruikers schenken met het bedrijf gerenommeerde hybride navigatie precisie, premium user experience en oogstrelend ontwerp. Bestuurders kunnen genieten van professionele navigatie Sygic’s voor een lage prijs met gratis kaartupdates, real-time verkeersinformatie en flitspalen.

Met 75 miljoen gebruikers over de hele wereld, Sygic is de meest toegankelijke navigatie applicatie voor beschikbare auto’s op de markt en kan worden geraadpleegd via elk mobiele besturingssysteem op de planeet.

Sygic ontwikkelt hybride navigatie voor slimme apparaten en aangesloten auto’s met een gunstige groei prognose voor de komende 5-10 jaar. Aangesloten GPS navigatiesoftware vertrouwd door miljoenen klanten wereldwijd. Sygic was het eerste bedrijf dat turn-by-turn navigatie voor het iOS-platform in 2009 en beschikt over de meest uitgebreide offline navigatie kaarten op de markt. Met meer dan 75 miljoen unieke gebruikers is Sygic GPS Navigation meest vertrouwde navigatie-app voor Android, iOS en Windows Phone.

Sygic Business Solutions als gespecialiseerde divisie van Sygic is gericht op het ontwikkelen van professionele oplossingen voor klanten op gebied van transport, logistiek, mobiele werknemers, automotive, nutsbedrijven, hulpdiensten en gemeentelijke diensten.

Gevestigd in Bratislava, Slowakije, is Sygic is erkend als een Deloitte Fast 50 Company voor snelst groeiende IT-bedrijven in Midden-Europa gedurende vijf opeenvolgende jaren en in 2011 werd toegevoegd aan de Deloitte Fast 500 EMEA notering ook.

Voor meer informatie over Sygic aanbod op http://www.sygic.com

You may also like