Sygic en Mirrorlink, we vertellen u er alles over (VIDEO)

Sygic Auto Navigatie is speciaal geoptimaliseerd om te werken met uw auto ingebouwd infotainmentsysteem. Het is snel, eenvoudig en naadloos. Sluit uw smartphone aan dashboard systemen in de auto met een USB-kabel, en je bent klaar om de weg te raken zijn. Sygic Car Navigation werkt via MirrorLink®, Jaguar, Land Rover InControl ™ of Honda Beeldscherm Audio.

Sygic Auto Navigation is een applicatie beschikbaar via Google Play Store. Bestuurders kunnen deze applicatie via WiFi of mobiele internetverbinding te downloaden (gegevens in rekening worden gebracht) en installeer Sygic Car Navigation om hun Android-smartphone.

Bestuurders kunnen Sygic Auto Navigatie te gebruiken in een stand-alone modus voor navigatie met de smartphone alleen (niet verbonden met een auto) of in de auto Connected Mode. Car Connected Mode is beschikbaar voor auto’s met MirrorLink® ingeschakeld infotainment systemen en smartphones ondersteunen MirrorLink® 1.1. Vind lijst met ondersteunde auto’s op http://mirrorlink.com/cars en telefoons op http://mirrorlink.com/phones.

Wat is MirrorLink
Technologie die verbinding tussen de auto’s ingebouwd in het dashboard scherm en uw smartphone maakt

Smartphone apps in uw auto
MirrorLink® technologie maakt verbinding tussen auto’s en smartphones. Met MirrorLink®, kan de bestuurder de aanvragen van zijn smartphone te gebruiken op de ingebouwde dashboard scherm van een auto. Alles wat de bestuurder nodig heeft is MirrorLink® ingeschakeld infotainmentsysteem en ondersteund smartphone met MirrorLink® technologie. Smartphone aan de auto-verbinding loopt via een USB-kabel. Dankzij MirrorLink® apps zoals Sygic Car Navigation bestuurder kan zijn navigatie app te gebruiken in de auto ingebouwde infotainmentsysteem en radio.

Sygic_Mirrorlink

Ondersteunde smartphones
MirrorLink® ondersteunt smartphones met Android besturingssysteem, zoals Samsung, HTC, Sony, LG en Fujitsu. Voor de bediening tijdens de rit moet smartphone MirrorLink® versie 1.1 ondersteunen. U kunt de volledige lijst met ondersteunde Android-telefoons hier: http://mirrorlink.com/phones

Ondersteunde automodellen
MirrorLink® wordt ondersteund in de nieuwste automodellen door veel autofabrikanten zoals Volkswagen, Skoda, Seat, Honda, Peugeot, Citroën en anderen. U kunt hier om de lijst met ondersteunde automodellen vinden: http://mirrorlink.com/cars

Ondersteunde car infotainment systemen en radio’s
Voor volledige MirrorLink® connectiviteit zoektocht naar een van deze connectiviteit pakketten. Ze zijn apart of met geselecteerde infotainmentsystemen & radio’s worden aangeboden door de auto fabrikanten. Gedeeltelijke lijst met ondersteunde auto connectiviteitsopties:

You may also like