Sygic voegt MirrorLink toe aan Sygic GPS-navigatie voor Android

Sygic heeft MirrorLink-connectiviteit toegevoegd aan Sygic GPS-navigatie voor Android-apparaten, waarmee gebruikers hun Android-smartphones rechtstreeks kunnen verbinden met het ingebouwde navigatiescherm van de auto op een vergelijkbare manier als Apple CarPlay of Android Auto.

Momenteel houdt Google Android Auto-connectiviteit gesloten voor externe kaart- en navigatieontwikkelaars. Alleen de eigen navigatie-apps, Google Maps en Waze, zijn toegestaan ​​op het platform. Sygic duwt Google om Android Auto-connectiviteit te openen om klanten keuzevrijheid op Android-smartphones te bieden.

“We willen onze navigatie voor iedereen beschikbaar maken, inclusief Android-gebruikers. Helaas is de connectiviteit die de meeste huidige auto’s en smartphones ondersteunt – Android Auto – nog steeds beperkt tot alleen navigatie-apps van Google, ”zei Sygic CEO Martin Strigac. “Vorig jaar begreep Apple dat het openen van CarPlay voor navigatie-apps van derden hun zakelijke belangen niet schaadt, maar in plaats daarvan frisse lucht en een geest van innovatie op het platform brengt en Apple CarPlay-klanten zijn de winnaars,” voegde hij eraan toe.

Sygic was een van de eerste bedrijven die zijn gebruikers in staat stelde om navigatie te spiegelen op het ingebouwde scherm van de auto. Het ondersteunt bijna alle connectiviteitsnormen voor auto’s, inclusief CarPlay, MirrorLink, Smart Device Link (SDL) en Bosch mySPIN.

De nieuwste versie van Sygic GPS-navigatie met MirrorLink-connectiviteit voor Android kan worden gedownload in de Google Play Store.

You may also like