VNC Automotive is bij Connected Car Consortium TU Automotive Detroit 2016

RealVNC®, de wereldwijde leverancier van remote access VNC® MirrorLink ™ technologie en vooraanstaande leverancier, demonstreert haar meest recente oplossingen aan de TU Automotive 2016 Detroit deze week (08-09 juni).

Automotive VNC, RealVNC deel van de familie, demonstreert de nieuwste VNC Telematics ™ waarmee real-time connectiviteit en interactie tussen voertuigen en cloud-based content en applicaties. De technologie maakt het mogelijk automotive OEM’s en dealernetwerken om op afstand toegang te krijgen tot dashboard van een auto om onmiddellijke hulp te verlenen aan de bestuurder.

Dit jaar is de Car Connectivity Consortium (CCC) zullen toetreden VNC Automotive on-stand. De CCC demonstreert ITS MirrorLink® smartphone-centric auto connectiviteit oplossing. De open standaard oplossing die het apparaat en besturingssysteem agnostisch en is ontworpen voor de auto-industrie door de auto-industrie. MirrorLink is geïntegreerd in veel van ’s werelds autofabrikanten en smartphone en is momenteel in productie zijn gebruikt in meer dan 100 modellen en 20 miljoen voertuigen.

Ook VNC Automotive zullen vertonen ITS MirrorLink Certified ™ oplossing, VNC Automotive ™. Deze technologie heeft de mogelijkheid om te koppelen van uw voertuig met uw mobiele apparaat, waardoor uw mobiele telefoon om een ​​aantal functies uit te voeren binnen de auto. Met behulp van esta oplossing, je bent betrouwbaar meerdere video’s streamen vanaf je telefoon en bekijk ze op de achterbank entertainmentsystemen. Er is de mogelijkheid om Present Verschillende apparaten aansluiten op het voertuig tegelijk Terwijl Gebruikmakend van verschillende apps en content van elke handset. Naast deze functies, video en media-applicaties Terwijl actief zijn, de bestuurder is betrouwbaar navigatiekaarten te lanceren zonder verstoring van het bekijken van de passagier, het creëren van de ultieme gebruikerservaring.

In een industrie driver Wanneer de veiligheid is van het grootste belang, VNC Automotive technologie maakt het mobiele apparaat te bedienen vanuit de auto dashboard, voertuig bezel toetsen, of het stuur schakelaars. Er is ook een scherm blinde optie beschikbaar voor alle toepassingen die te afleidend geacht te zijn gebruikt tijdens het rijden.

“We zijn verheugd om samen te exposeren op de TU Automotive Detroit voor het 6e jaar op rij”, zegt Tom Blackie, Vice President van Mobile en Automotive bij RealVNC. Ik heb voegt toe, “VNC Automotive technologie blijft om uit te breiden in zowel STI mogelijkheden en in de markt. Dit jaar kijken we uit naar verwelkomen de CCC on-stand. “

Voor meer informatie over VNC Automotive https://automotive.realvnc.com/ bezoek te leren of een ontmoeting met de VNC Automotive team van de TU Automotive Detroit evenement op stand C187. Neem contact op met een lid van het team direct aan vncautomotive@realvnc.com

Over RealVNC

Automotive en RealVNC VNC-software wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld honderden; in meer dan 1 miljard apparaten; op elk gebied van de industrie, de overheid en het onderwijs. RealVNC is een kernlid van de Car Connectivity Consortium ter ondersteuning van de MirrorLink® specificatie, die gebruik maken VNC. VNC Automotive ten grondslag ligt aan veel van de commerciële MirrorLink Certified ™ producten en beschikbaar is-is in de productie van automotive OEM’s, Tier 1 leveranciers en verkopers voor de telefoon meerdere jaren. Het is nu al in miljoenen voertuigen verkrijgbaar bij vele van de belangrijkste OEMs.

Opgericht door de uitvinders van de oorspronkelijke VNC, RealVNC is de enige organisatie om een ​​betrouwbare commerciële licentie om VNC verankeren in producten van derden en het aanbod aan te bieden.

VNC Automotive ™, RealVNC®, VNC® en RFB® zijn handelsmerken van RealVNC Limited en worden beschermd door merkregistraties en / of hangende merkaanvragen in de Europese Unie, de Verenigde Staten van Amerika en andere rechtsgebieden. www.realvnc.com

MirrorLink Certified ™, MirrorLink® en de MirrorLink® logo’s en handelsmerken zijn de Car Connectivity Consortium van certificering LLC. Ongeoorloofd gebruik is ten strengste verboden.

You may also like