VNC gaat samenwerking aan met Noser om een Mirrorlink systeem te lanceren

VNC gaat samenwerking aan met Noser om een Mirrorlink systeem te lanceren

VNC Automotive, de wereldwijde leverancier van VNC®-afstandsbedieningstechnologie en premier MirrorLink-leverancier, kondigt hun samenwerking met Noser Engineering, een toonaangevende softwareleverancier in de technische informatica industrie, bekend aan.

Noser Engineering heeft samengewerkt met VNC Automotive om een ​​nieuw concept te ontwikkelen dat de bestaande in-car connectiviteitsmarkt zal revolutioneren. Dit spannende project ziet Noser een schermloze embedded module ontwikkelen voor installatie in voertuigen die de RealVNC MirrorLink-server integreren en kunnen worden aangesloten op gecertificeerde hoofdtelefoons van MirrorLink. Het resultaat is een zeer flexibele oplossing voor voertuigfabrikanten en vlootoperators die een reeks van hun toegewijde console apps ondersteunen en de geografische aanpassing vereenvoudigen.

“We zijn verheugd om samen te werken met Noser Engineering in dit opwindende project, dat een nieuw concept zal leveren met MirrorLink als veilige en flexibele open standaard waardoor OEM’s en vlootbedrijven applicaties kunnen inzetten voor hun voertuigen”, aldus Tom Blackie, vice-president van Automotive Bij RealVNC. “We kijken uit naar een zeer lange en succesvolle werkrelatie met Noser Engineering”.

Noser Engineering kijkt ook uit naar de samenwerking en toekomstige projecten met VNC Automotive. “De samenwerking tussen VNC Automotive en Noser Engineering zal de sterke punten van het bedrijf consolideren,” zegt Patrick Schättin, hoofdautoriteit bij Noser Engineering AG. “De expertise van VNC Automotive, en met name de bekende leverancier van MirrorLink-technologie, gecombineerd met de knowhow van Noser Engineering als full-service software provider, stelt ons in staat nieuwe, innovatieve en klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen in Het gebied van auto-connectiviteit. “

RealVNC software is agnostische technologie en omvat eenvoudig aanvullende normen zoals Apple CarPlay ™, Android Auto en Baidu’s CarLife. VNC Automotive omvat VNC Telematics ™, VNC Enhanced ™ en de RealVNC MirrorLink Certified oplossing die de auto van de bestuurder met hun mobiel apparaat koppelt, waardoor mobiele apparaten een aantal verschillende functies binnen de auto kunnen uitvoeren. In een industrie waar de veiligheid van de chauffeur van het grootste belang is, kan de VNC Automotive-technologie het mobiele apparaat bedienen vanuit het auto-dashboard, de voertuigbehuizelsleutels of de stuurwisselschakelaars zonder de bestuurder af te leiden.

You may also like