Volkswagen Beetle en Beetle Cabrio nu ook online met Mirrorlink

Volkswagen Beetle krijgt op veel gebieden een hightech impuls. Hij gaat online met Car-Net en via Mirrorlink – waarmee je een smartphone kunt ‘spiegelen’ met het display. De Volkswagen Beetle is vanaf heden ook verkrijgbaar met nieuwe assistentie- en navigatiesystemen én zuinigere motoren.

Met de Car-Net optie (Executive- pakket) krijgen de Beetle en Beetle Cabriolet voor het eerst online mogelijkheden zoals ‘real-time’ verkeer-/weer-/parkeerinfo, realistische navigatieweergave via Google Maps en meer. Ook een WiFi-hotspot is inbegrepen. Ofwel: internet in de auto – ook onderweg.

Mirrorlink is er nu ook voor de Beetle. Met deze optie (meerprijs 182 euro) wordt een Android-telefoon ‘gespiegeld’ op het aanraakscherm. Veel online functies zijn dan via apps beschikbaar.

De Beetle krijgt de beschikking over de modernste infotainment- en navigatiesystemen van Volkswagen: Radio Composition Media en Navigatie Discover Media, beide met kleuren-aanraakscherm. Deze systemen zijn bekend van onder meer de nieuwe Passat.

Bron: Arenalokaal.nl

You may also like