NPR One voor Android is nu geschikt voor MirrorLink®

Vanaf vandaag kunnen NPR One gebruikers profiteren van eenvoudige en ethische connectiviteit om hun auto dashboards via MirrorLink® RockScout, een eenvoudige download dat maakt deelnemende Android audio apps MirrorLink-compatibel. De Car Connectivity Consortium, de makers van MirrorLink, maakte de aankondiging als meer en meer van ’s werelds meest bruikbare apps beschikbaar komt op de MirrorLink ecosysteem.

Wilt u de applicatie NPR One downloaded voor Android? Klik dan op icoon van NPR One of onderstaande link:

NPR One for Android Mirrorlink

NPR One for Android Mirrorlink

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.npr.one&hl=nl

“Vanwege de zeer aanpasbare karakter, NPR One is een geweldige manier voor luisteraars om de nationale openbare radio- en internationale dekking en nieuws van hun lokale station, evenals hun favoriete podcasts te krijgen, waar ze ook zijn op hun telefoons, tablets, wearables en auto’s, “zei Joel Sucherman, Senior Director van digitale producten op NPR. “Compatibiliteit met MirrorLink maakt NPR One driver-aware en toegankelijk via grote pictogrammen die voldoen aan de vastgestelde richtlijnen in afleiding van de bestuurder. Als een auto-connectiviteit standaard, MirrorLink biedt het extra voordeel van grootschalige handset en interoperabiliteit voertuig. “

RockScout maakt gebruik van Media Browser Dienst, een standaard API Android, Android audio apps compatibel met MirrorLink te maken. MirrorLink compatibiliteit betekent apps zijn driver-aware en controleerbaar via touch en roterende-knop infotainmentsystemen. De Android-applicatie kan worden ingeschakeld zonder verdere ontwikkeling en integratie, en de oplossing is gratis en open-source.

“Toegang tot NHP Een daarvan is een belangrijk keerpunt voor de MirrorLink app ecosysteem”, zegt Alan Ewing, voorzitter en uitvoerend directeur van het CCC. “RockScout heeft de aandacht getrokken van een aantal van ’s werelds meest iconische muziek en audio merken, want met nul-integratie, het platform strekt zich toegang tot miljoenen meer potentiële abonnees aangetrokken.”

MirrorLink is de meest ingenieuze manier om de smartphone inhoud aan het dashboard te brengen. Enorme pictogrammen maken apps makkelijk te gebruiken en slimme technologie weet of de auto in Park of Drive. Ontworpen voor maximale interoperabiliteit tussen een breed scala aan smartphones en auto’s, MirrorLink is de enige OS- en OEM-onafhankelijke standaard voor de auto-smartphone-connectiviteit, waar geen enkele entiteit heeft een meerderheidsbelang.RockScout te downloaden, klik hier. NPR Een voor Android te downloaden, klik hier. Voor algemene informatie kunt u terecht www.mirrorlink.com.

Bron: Businesswire.com

Dit vindt u ook leuk