RealVNC helpt Parkopedia met Mirrorlink certificering

RealVNC, de wereldwijde leverancier van VNC® remote access technologie en premier MirrorLink ™ leverancier, heeft Parkopedia geholpen bij het testen en ontwikkelen van hun parkeerhulp toepassing om ervoor te zorgen dat behaalt MirrorLink certificering ™.

Parkopedia is een parkeerplaats informatie provider gebruikt door miljoenen bestuurders in 6000 steden in 52 landen. RealVNC en Parkopedia hebben gezamenlijk gewerkt aan de Parkopedia app zorgen is MirrorLink klaar. Als onderdeel van de dienst, heeft RealVNC voorzien Parkopedia met developer tools voor het testen van de app, evenals hulp bij het debuggen van de app.
Het creëren van een MirrorLink compliant app is gunstig voor alle betrokken partijen. Voor de eindgebruiker betekent dat er meer toepassingen beschikbaar zijn voor veilig gebruik terwijl in de auto zonder de bestuurder afleiden. Voor Parkopedia, betekent dit dat meer chauffeurs zal worden met behulp van de app op de verhuizing, zoals het was bedoeld om te helpen met het vinden van een parkeerplaats. Tenslotte, voor de automobielfabrikant is het belangrijk om een ​​groot aantal gecertificeerde toepassingen, zodat eindgebruikers kunnen profiteren van MirrorLink en de diversiteit aan toepassingen beschikbaar.

Eugene Tsyrklevich, CEO Parkopedia’s, commentaar: “MirrorLink is de toonaangevende norm voor auto-smartphone-connectiviteit en is ontworpen voor een maximale interoperabiliteit tussen een breed scala aan smartphones en auto’s. We hebben genoten van het ontwikkelen van een MirrorLink ingeschakeld Parkopedia app die we voelen treffend toont veelzijdigheid MirrorLink’s bij het optimaliseren van content voor verantwoord en veilig rijden. “
Tom Blackie, VP Automotive, RealVNC, zei: “Werken helpen Parkopedia is een geweldige manier om de vaardigheden die we hebben met betrekking tot MirrorLink Certification gebruiken geweest. Wij hopen dat in de toekomst kunnen we verder helpen app-ontwikkelaars op dezelfde manier en bieden alle benodigde tools om een ​​compatibele toepassing MirrorLink te maken. “

Bron: m2mnow.biz

Dit vindt u ook leuk