Skoda staat nieuwe boekingen toe voor Octavia RS met MirrorLink

De Octavia RS 2017 is de prestatievariant van de standaard Octavia. Het wordt geleverd met een 2-liter turbobenzinemotor die 230 pk vermogen en 350 Nm koppel kan produceren

Nadat de eerste batch van de Skoda Octavia RS binnen de kortste keren was uitverkocht, wachtte het lang op mensen die op zoek waren naar een andere mogelijkheid om de prestatievariant van de standaard Octavia te kopen.
Maar volgens verschillende rapporten zijn Skoda-dealers begonnen met het accepteren van boekingen voor de Octavia RS en het bedrijf zal naar verwachting al snel leveringen starten voor de volgende set van 250 auto’s.

De Octavia RS 2017 is uitgerust met een 2-liter turbo-benzinemotor die 230 pk vermogen en 350 Nm koppel kan produceren.
Het is gekoppeld aan een 6-traps DSG-transmissie en kan in 6,8 seconden van 0-100 km / uur gaan. Een herwerkt ophangingssysteem ondersteunt de rijdynamiek.

De RS heeft nogal wat stijlkenmerken die hem onderscheiden van de conventionele Octavia. Het wordt geleverd met 17-inch velgen, een agressievere bodykit en een kleine spoiler.
Voor de transmissie heeft de auto paddle shifters achter het stuur. Het heeft verduisterde stoelen met contraststiksels en het RS-logo.

Andere kenmerken van de RS komen ook veel voor bij de Octavia. De auto wordt geleverd met een 9.2 inch touchscreen infotainmentsysteem met Mirrorlink, Android Auto en Apple CarPlay. Veiligheidsvoorzieningen omvatten ABS, adaptieve cruisecontrol, ESP, dodehoek detectie en negen airbags.

You may also like