Sygic Navigatie op uw Smartphone verbinden met uw auto via MirrorLink, maar nog steeds niet met Android Auto

Sygic, een Slowaaks bedrijf, heeft MirrorLink-ondersteuning voor gebruikers van Android-apparaten aan zijn Sygic GPS-navigatie toegevoegd. Hiermee kunnen ze hun Android-smartphones of -tablets rechtstreeks verbinden met het boordcomputerscherm van de auto. Helaas is een directe link naar Android Auto nog steeds niet mogelijk. Het bedrijf reageert hierop in zijn persbericht.

Google weigert navigatieondersteuning van derden op Android Auto

We willen dat onze navigatie-app voor iedereen beschikbaar is, inclusief Android-gebruikers. Helaas staat Android Auto, dat de verbinding van de meeste van de huidige merken van voertuigen en smartphones ondersteunt, nog steeds alleen het gebruik van Google’s navigatie-applicaties toe.

Vorig jaar realiseerde Apple zich dat het openen van hun CarPlay-platform voor navigatietoepassingen van derden hun zakelijke belangen niet zou schaden, maar nieuwe energie en innovaties zou brengen, en Apple CarPlay-klanten zouden hiervan kunnen profiteren.

Martin Strigáč, uitvoerend directeur van Sygic

Sygic is een pionier in het verbinden van smartphones met voertuigen

Sygic heeft sinds 2014 een schat aan ervaring in voertuiginterconnectie. Het was een van de eerste bedrijven die gebruikers in staat stelde om navigatie direct op het boordcomputerscherm van het voertuig te bekijken.

Sindsdien heeft Sygic bijna alle normen voor voertuiginterconnectie ondersteund, waaronder CarPlay, MirrorLink, Smart Device Link (SDL) en Bosch mySPIN.

Tenzij Google stopt met het blokkeren van de markt door misbruik te maken van zijn monopolie en Android Auto te openen, een van de meest populaire functies van het Android-besturingssysteem, kunnen we niet toestaan ​​dat alle bestuurders het boordcomputerscherm van hun voertuig gebruiken voor navigatie-instructies.

Martin Strigáč, uitvoerend directeur van Sygic

U kunt de nieuwste versie van Sygic GPS-navigatie met MirrorLink-ondersteuning downloaden van de Google Play Store.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=sk

Bron (Mobile Marketing)

You may also like